Registratie aanvragen zonder BIG-nummer

De bestelpagina van www.diabetes24.nl is ontwikkeld voor medisch professionals en personen met medisch gerelateerde beroepen. Niet alle medische professionals beschikken over een BIG-nummer. Via onderstaand formulier kunt u zonder BIG-nummer toegang aanvragen tot het Medisch Platform. Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.

Let op: het e-mailadres wordt gebruikt als gebruikersnaam. Uw persoonsgegevens worden gekoppeld aan dit e-mailadres. Een persoonsgebonden e-mailadres is noodzakelijk voor registratie. Mailadressen zoals bijvoorbeeld: praktijk@ of info@ zijn hiervoor helaas niet geschikt.

Registreren

Registreren op deze site

U ontvangt een wachtwoord per e-mail.

Om te kunnen garanderen dat gebruikers van het Medisch Platform medisch professionals zijn worden uw gegevens geverifieerd via de OneKey database van de firma Cegedim. Voor meer informatie over OneKey kunt u contact opnemen met de firma Cegedim op telefoonnummer 035-6955355.

Wij verwerken uw verzoek zo spoedig mogelijk; binnen 2 werkdagen ontvangt u bericht van ons.

Sanofi beschermt de privacy van de gebruikers van www.diabetes24.nl. Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt om uw identiteit te bevestigen. Wij sturen u geen ongevraagde informatie. Voor meer informatie, zie onze disclaimer.